Gårdsombud

Samfälligheten har utöver styrelse och revisorer två gårdsombud per gård. Dessa utses varje år enligt ett turschema. Tanken är att alla hushåll på sikt ska vara gårdsombud. Den som har ett uppdrag i styrelsen kan inte samtidigt vara gårdsombud.

Gårdsombuden ansvarar bland annat för gräsklippning på allmänna ytor och är med och organiserar vårstädningen. Boende som har synpunkter på vad som behöver göras på våra gemensamma ytor kan kontakta styrelsen. 

Gårdsombud 2018
Norra gården: R56 och R58
Mellangården: R19 och R23
Södra gården: R3 och R4

Vårstädning
Gårdsombuden ansvarar i samråd med styrelsen för att organisera den årliga vårstädningen. Vanligtvis sker denna en lördag i slutet av april. Inför gårdsstädningen kallas gårdsombuden till ett förberedande möte med delar av styrelsen för att gå igenom vad som ska göras. På själva städdagen sätter gårdsombuden upp en lista över göromål där varje hushåll markerar vad man gjort.

Enligt stämmobeslut kommer den som inte deltar vid vårstädningen att debiteras en extra avgift om 750 kr. Kan du inte närvara under städdagen går det bra att utföra aktiviteter före städdagen, bara du kommer överens med gårdsombuden i förväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.